Over Gerson Kantoorspecialisten

Ons familiebedrijf is al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers. Met een breed assortiment van ruim 20.000 artikelen leveren wij direct uit eigen voorraad. Vandaag besteld dan heeft u de artikelen uiterlijk de volgende dag al in huis.

 

 

“Totaalconcept
voor
Kantoor”

 

 

Gerson Papier B.V.

Industrieterrein De Marslanden
Marsweg 63
8013 PE Zwolle

Postbus 40073
8004 DB Zwolle
T. (038) 465 56 67
F. (038) 465 56 62
E. info@gerson.nl

NL800712523B01
KvK 05050365
IBAN: NL08 RABO 0325 7235 83

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:30 - 17:00

 

 

Kantoorartikelen

 

Kantoorartikelen van A t/m Z. Alle benodigde kantoorartikelen voor kantoor overzichtelijk weergegeven in onze webshop.

Meer info >

 

 

 

Kantoorinrichting

 

Gerson Kantoorspecialisten voorziet bedrijven al decennia lang van kantoorinrichting. Van complete werkplekinrichting tot aan het leveren van een nieuwe kantine inboedel. Gerson Kantoorspecialisten heeft een uiteenlopend aanbod van: Vergaders sets, directie sets en complete werkplekken. Voor een bureau op maat slaagt u altijd bij Gerson Kantoorspecialisten.

Meer info >

 

 

 

Bureaustoelen

 

Gerson Kantoorspecialisten levert ARBO / NEN bureaustoelen op maat. Maar ook werkplaatsstoelen, kantinestoelen, vergaderstoelen, stastoelen, ergonomische bureaustoelen enzovoort. Standaard met 5 jaar garantie en de mogelijkheid op een gratis proefstoel. Gerson is official dealer van Aeris ergonomische stoelen.

Meer info >

 

 

 

Ergonomie

 

Gerson Kantoorspecialisten is vooruitstrevend op het gebied van ergonomie. Bij veel bedrijven kan ergonomie er voor zorgen dat de werkstress omlaag gaat en de productiviteit omhoog. Ga naar www.ergonomiezwolle.nl voor ergonomie tips en neem een kijkje in onze ergonomische producten.

Meer informatie over ergonomie >

 

 

 


Automatisering & Computers

 

Gerson Automatisering & Computers is een bekende naam in de omgeving Zwolle en biedt u het totale pakket hardware, software, systeem- en netwerkbeheer, automatisering, computerreparaties. Veilig en met behoud van uw gegevens.

Meer info >

 

 

 

ICT & Accessoires

 

Gerson Kantoorspecialisten heeft een groot aanbod aan ICT producten. Van computermuizen tot aan laptoptassen en van ergonomische hulpmiddelen tot aan computeronderdelen. Computer- accessoires en oplossingen voor op de werkplek.

Meer info >

 

 

 

Toners & Cartridges

 

Gerson levert cartridges en toners van alle grote merken (Brother, Canon, Espon, HP, en meer). Ook leveren wij de beste kwaliteit compatible cartridges en toners. Heef u hulp nodig om de juiste toners of cartridges voor uw apparaat te vinden? Gebruik onze Printer Supplies toepassing (te vinden onder tabje categoriën op deze pagina).

Meer info >

 

 

 

Kantoormachines

 

Kantoormachines zijn van grote waarde in uw onderneming. Met de juiste kantoormachines bespaart u veel tijd en kosten. Gerson Kantoorspecialisten heeft een ruim aanbod aan kantoormachines. Printers, papiervernietigers, scanners en all-in-one inkjet en/of laser.

Meer info >

 

 

 

Presenteren

 

Gerson levert presentatiesystemen in alle soorten en maten. Wij zijn zowel gespecialiseerd in digitale oplossingen als in analoog. Met onder andere digitale presentatieschermen, whiteboards, prikborden, flip-overs en bijbehorende accessoires.

Meer info >

 

 

 

Gerson papier

 

Ons eigen merk Gerson Multifunctioneel kantoorpapier is al vele jaren populair bij onze klanten. Naast ons eigen merk papier leveren wij ook verschillende andere welbekende kantoorpapier merken.

Meer info >

 

 

 

Papier & Papierwaren

 

Een uiteenlopend aanbod papier en papierwaren zoals; woordenboeken, notitieblokken, memoblaadjes, schrijfmappen, etiketeer toebehoren enzovoort.

Meer info >

 

 

 

Opbergsystemen

 

Elk bedrijf heeft opbergsystemen nodig. Van ordners tot aan insteekhoezen en van ringbanden tot archiveringsmiddelen. Natuurlijk leveren wij ook bijbehorende asseccoires zoals tabbladen en insteekkaarten.

Meer info >

 

 

 

Schrijfwaren & Tekenartikelen

 

Bekijk ons assortiment schrijfwaren en tekenartikelen eens door. balpennen, rollerpennen, correctiemiddelen, potloden, luxe schrijfwaren enzovoort.

Meer info >

 

 

 

Postverwerking & Verpakking

 

Voor ieder bedrijf is postverwerking en verpakkingsmateriaal een belangrijk onderdeel. Gerson levert u het totale pakket enveloppen, verpakkingsdozen, verpakkingsplakband, pakpapier, stempels en meer.

Meer info >

 

 

 

Facilitair

 

Gerson Kantoorspecialisten verkoopt niet alleen de 'standaard' kantoorartikelen. Wij hebben ook een breed assortiment facilitaire producten. Wij bieden het totale pakket, van EHBO kit tot aan frisdranken en cup-a-soup. Ook schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger en electra zoals verlengkabels en stekkerblokken hebben wij in het assortiment.

Meer info >

 

 

 

Online Uw Kantoor Indelen (3D)

 

Met de Gerson Kantoorplanner is het mogelijk om zelf uw werkplek en/of kantoor in te richten. Kies uw eigen kantoorinrichting en kantoormeubilair. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk 3D tekenprogramma!

Meer info >

 

 

 

All-in-one Veiligheidsconcept

 

Kies voor het totaalpakket in veiligheid bij Gerson! Stel zelf uw totaalpakket samen. Van AED tot aan brandblusdekens, en van reanimatie- & BHV training tot aan rookmelders. Vaste lage prijs p/m. Contacteer Gerson Kantoorspecialisten, wij helpen u graag verder!

Meer info >

 

 

 

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Contact
GERSON KANTOORSPECIALISTEN

Marsweg 63
8013 PE Zwolle

T (038) 465 56 67
F (038) 465 56 62
info@gerson.nl


AURORA KANTOORSHOP    

Marsweg 63
8013 PE Zwolle

T (038) 465 56 67
F (038) 465 56 62
info@gerson.nl


A&C AUTOMATISERING EN COMPUTERS    

Marsweg 63
8013 PE Zwolle

T (038) 465 56 67
F (038) 465 56 62
info@gerson.nl